top of page

Gastouder in Beuningen

Wijk: omgeving centrum

Opvangdagen: maandag t/m vrijdag

Opvangtijden: 07:30 - 18:00 uur

Lisan is getrouwd en moeder van twee kinderen. In 1995 heeft ze de studie MDGO-aw afgerond en heeft 15 jaar op kinderdagverblijven gewerkt. Sinds 2015 is ze gastouder.

Lisan is een professionele gastouder en dit zie je terug in alles. De opvang vindt plaats in een aparte ruimte aan de woning. Ook is er een eigen speelruimte voor de kinderen in de tuin. Daarnaast blijft Lisan zich ontwikkelen door het volgen van cursussen en workshops. Ze is in het bezit van o.a. de volgende certificaten; EHBO voor kinderen, Reggio Emilia, Gordon, Wat doe je met kinderen die opvallen, Medicatie en meer.

Er zijn een paar katten in de woning aanwezig maar omdat de opvanglocatie zowel binnen als buiten gescheiden is komen deze niet bij de kinderen. 

Lisan over haar opvang:

"Kinderen zitten vol in hun ontwikkeling en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen. Door de kinderen goed te observeren ontdek ik waar hun belangstelling ligt en kan ik de juiste activiteit aanbieden. Op zijn tijd een stoeipartij en een geintje maken, dansen op muziek, een bezoekje aan het dierenparkje, de bibliotheek of speeltuin hoort er allemaal bij. Omdat lichamelijk actief bezig zijn erg belangrijk is, ga ik 1 keer per maand naar de gymzaal om te gymmen.

 

Door je kind een veilige en prettige omgeving te bieden, kun je je kind met een gerust hart bij mij achterlaten. Daarbij is een goede communicatie van belang. We werken samen aan één doel; het beste voor jouw kind."

Gastouder in beuningen
gastouderopvang in Beuningen
Gastouderopvang in beuningen - tuin

Waarom kiezen voor gastouderopvang?

  • Kleinschalig opvang (maximaal 5 kinderen)

  • Eén vertrouwd gezicht

  • Unieke opvanglocatie

  • Gastouder is vaak flexibeler dan een kinderdagverblijf

  • Alleen betalen voor afgenomen uren 

  • Recht op kinderopvangtoeslag

Meer ontdekken over gastouderopvang

Waarom kiezen voor KINOP?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om onderstaande punten te bespreken:
- Opvangwensen
- Beschikbaarheid gastouder
- Kostenberekening
Contact en kennismaking is vrijblijvend. Je betaalt pas bureaukosten wanneer de opvang daadwerkelijk start. 

Bedankt! Wij nemen contact met je op!

Contactpersoon
gastouderbureau beuningen

KINOP Gastouderbureau

Telefoonnummer: 024 378 93 48

Email: gastouderbureau@kinop.nl

"Kinop is een fijn, vakkundig gastouderbureau. Kan het iedereen aanraden. Nemen de tijd voor je en zijn prettig in de omgang"

"Wij zijn niet voor niks bij kinop ingeschreven, we hebben ze eigenlijk nooit nodig maar dat zal komen doordat ze in het begin de tijd hebben genomen en ervaring hebben gebruikt om ons aan een goede aansluitend op onze wensen gastouder hebben gekoppeld.
Wij kregen het gevoel dat alles mogelijk was om onze wensen te doen uitkomen."

bottom of page