top of page
Een gastouderbureau voor de professionele gastouder

Ben je op zoek naar een gastouderbureau dat jouw belangen behartigt, je ondersteunt en stimuleert om te groeien als professional? Dan zijn wij de juiste partner voor jou!

Professioneel in je vak staan is kritisch kijken met wie je samenwerkt. Dit geldt zowel voor ons als bureau als voor de gastouders.

Wij durven te claimen een van de betere gastouderbureaus te zijn. In 30 jaar hebben wij een goede reputatie opgebouwd, onze dienstverlening geprofessionaliseerd en veel ervaring opgedaan. Wij weten dat we dienstverlening van hoge kwaliteit te bieden. Gastouders die zichzelf dit gunnen kiezen automatisch voor ons bureau. 

Onze dienstverlening:

 • Jouw opvanggeld is bij ons veilig
  Met onze derdengeldenrekening is jouw geld gewaarborgd. In het verleden is het verschillende keren voorgekomen dat gastouders niet uitbetaald hebben gekregen doordat gastouderbureaus failliet gingen of aan creatief boekhouden deden. Lees hier meer over onze derdengeldenrekening.

   

 • Gratis incassotraject voor jouw opvanggeld
  Wanneer een ouder (onze klant) niet betaalt dragen wij dit over aan het incassobureau. Wij regelen en betalen dit traject voor jou.

 • Schade en ongevallen verzekerd tijdens de opvang
  Als er iets tijdens de opvang gebeurt, dan dekt de WA verzekering deze kosten niet omdat je beroepsmatig bezig bent. Als gastouder moet je hier een aparte verzekering voor afsluiten. Werk je via ons, dan ben je automatisch verzekerd voor schade aan goederen en ongevallen van de opvangkinderen (aangesloten bij KINOP). Klik hier om meer te lezen over onze verzekering. 

 • Uitbetaling binnen 24 uur 
  Op elk gewenst moment kun je je opvanguren uit te laten betalen. Wordt de factuur via iDEAL betaald dan heb je het geld binnen 24 uur op jouw rekening staan. 

 • Gratis bijscholing 
  Persoonlijke ontwikkeling is niet alleen een investering in jezelf maar ook in je opvangkinderen. Daarom bieden wij jou bijscholing middels
  E-learning aan. Je kunt kiezen uit onderwerpen als rouwverwerking bij kinderen, kindermishandeling signaleren, interactievaardigheden en nog veel meer. Daarnaast organiseren wij workshops en gezellige bijeenkomsten om in contact te komen met collega gastouders. 

 • €50,- bonus voor elk aangedragen gezin.
  Samenwerken is geven en nemen. Wij zijn blij dat je klanten bij ons aandraagt en belonen je daarom met €50,- ( vraag jouw bemiddelingsmedewerker of dit van toepassing is in jouw werkgebied).

klein genoeg om persoonlijk te zijn,
groot genoeg om professioneel te zijn. 

Aanmelden/inschrijven is vrijblijvend. Wij nemen telefonisch contact met je op voor een eerste screening. Daarna komen we bij je langs en is het de start van een mooie samenwerking.

Wat gastouders zeggen over ons: 

"Ik ben erg blij met KINOP als gastouderbureau! Ik kan ze altijd bellen voor al mijn vragen en nemen dan echt de tijd voor mij. Ook hebben ze goede adviezen! Ik ervaar het als een hele prettige samenwerking!"

– Jorieke

"Ik werk graag samen met KINOP. Marieke is een lieve behulpzame meid als ik haar nodig heb. Ik krijg snel antwoord via mail of telefonisch. Ook regelmatig info- avonden of workshops. Duidelijke site. Complimenten Hoe snel KINOP het geregeld heeft dat mijn vraagouders over konden stappen toen een ander bureau onverwachts ermee ophield. En ook nog een super leuke beloning doordat ik hierdoor dus 2 vraagouders heb binnengebracht bij KINOP!
Ik hoop nog jaren op een goede samenwerking tussen ons beide." 
- Corina

"Als gastouder zijnde alleen maar goeie ervaringen! Altijd erg behulpzaam en bereidt om dingen voor je uit te zoeken!" - Astrid

"Erg fijne samenwerking. Regelmatig interessante bijeenkomsten op het KINOP-kantoor.
Er wordt hard gewerkt om alle eventuele vragen en problemen zo snel mogelijk op te lossen." - Deborah

“Ik vind het fijn om één contactpersoon te hebben. Korte lijntjes, fijne samenwerking en goed contact. Wanneer je contactpersoon niet aan het werk is, is het fijn dat je de klantenservice ten alle tijden kunt bereiken. KINOP heeft oog voor de gastouder. Je kunt met al je vragen terecht, het is een fijn idee dat KINOP altijd achter je staat! -Eline

"Ik ben zeer tevreden over Gastouderbureau KINOP! Kort geleden gestart als gastouder en alleen maar fijne ervaringen gehad. Telefoontjes en mails worden vriendelijk en duidelijk beantwoord. Bij vragen kan je altijd contact opnemen, ook als je specifieke vragen hebt worden deze professioneel afgehandeld."

– Cindy

"De bemiddelingsmedewerkers zijn vriendelijk, en leggen alles duidelijk uit.
Goede service en hulp voor gastouders!"

- Miriam

"Ik ben zelf gastouder bij dit bureau en ik ben zeer tevreden. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook geven ze regelmatig een info/cursus avond." 

- Natascha

"KINOP is een fijn, vakkundig gastouderbureau. Ik kan het iedereen aanraden. Ze nemen de tijd voor je en zijn prettig in de omgang."  - Gelfke

“Ik heb meestal te maken met Marieke en Brigitte. Twee toppertjes! Ik ben heel tevreden met jullie omdat jullie telefonisch goed bereikbaar zijn, duidelijke uitleg, geduldig, vriendelijk, afspraken na komen, altijd klaar staan voor ons en ons helpen bij problemen. “ - Corina

bottom of page