top of page
Nanny vacature KINOP

Werken als nanny aan huis

Wil jij werkervaring opdoen of weer aan de slag in de kinderopvang?


Als nanny speel je een belangrijke rol in het leven van een gezin. Jij zorgt voor continuïteit als ouders werken en je bent het vertrouwde gezicht van de kinderen. In hun eigen vertrouwde omgeving kunnen zij zich met jouw ondersteuning ontwikkelen. 

Voor verschillende gezinnen zoeken wij een professionele nanny die structureel opvang bij de kinderen thuis verzorgt (minimaal 1 jaar). Dit is een mooie kans om aan de slag te gaan met wat je zo leuk vindt; werken met kinderen!

 

Wij bieden:
 

​-  Snelle bemiddeling. Wij hebben momenteel een wachtlijst van ouders die opvang zoeken. Je kunt dus snel aan de slag!

- Gemiddeld 15-20 uur per week. Combinatie met meerdere gezinnen mogelijk als je dat leuk vindt.

- Verdiensten tussen € 15- en €25,- bruto per uur (afhankelijk van de opdracht en de grootte van het gezin). Het uurtarief wordt in overleg bepaald.

- Eén vast contactpersoon die jouw belangen behartigt.

- Contract volgens regeling dienstverlening aan huis. Dit is een soort 'light' arbeidsovereenkomst die je met ouders sluit. Je bent dus niet in loondienst bij ons. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vertellen we je alles over je rechten en plichten.

Vereisten:

- Minimaal 18 jaar

- Minimaal mbo diploma niveau 2 met pedagogisch component (klik hier om te kijken of jouw diploma voldoet)

- Minimaal 1 jaar beschikbaar

- Bij voorkeur 2 dagen beschikbaar (ma-vr)

- Affiniteit met kinderen

Werken via KINOP

 • Persoonlijke begeleiding van 1 contactpersoon
   

 • Snel aan de slag

 • Wij behartigen ook jouw belangen 

 • Gratis EHBO en workshops

 

 • Zelf je uurtarief bepalen

 • Online administratie

Logo Lidmaatschap KNGO (M).png

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen:

 • Wat zijn de voordelen voor mij om via KINOP te werken?
  Snel aan de slag. Wij hebben een wachtlijst van gezinnen die een nanny willen! Afspraken met ouders worden op papier gezet. Duidelijkheid en zekerheid voor beide partijen. Wij weten dat zodra er een persoonlijke band ontstaat het moeilijk is zakelijk te zijn. Bemiddeling bij conflict of vervelende situatie. Je werkt alleen maar wij zijn er voor je. Ook voor advies of hulpvragen omtrent de opvang. Gratis workshops en cursussen. Je hebt de mogelijk jezelf te blijven ontwikkelen. Goed verzekerd. Mocht je per ongeluk schade toebrengen in het huis van ouders dat niet door jouw verzekering gedekt wordt, dan dekt onze verzekering het. Mochten ouders niet betalen dan verzorgen wij het incassotraject (indien je dit wenst).
 • Wat zijn de nadelen voor mij om via KINOP te werken?
  In principe zijn er geen nadelen. Onderstaand een aantal punten die als nadeel ervaren kunnen worden….glas halfvol of halfleeg… Opvang is professioneel en moet voldoen aan verschillende eisen. Zo hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag. Jij moet aan verschillende eisen voldoen (juiste diploma, VOG, EHBO-certificaat, GGD-inspectie, jaarlijkse huisbezoeken etc.) Veel dingen zijn eenmalig en wij begeleiden je hiermee. Betaling worden geregistreerd. Je registreert digitaal de uren dat je gewerkt hebt. Ouders geven hierop een akkoord en ontvangen een factuur. Deze wordt aan ons betaald en wij maken het vervolgens over aan jou. Deze geldstroom wordt kassiersfunctie genoemd en is (wettelijk) verplicht. Het uurtarief dat je ontvangt is bruto. Afhankelijk van jouw situatie moet je daar een bepaald percentage belasting over betalen. Dit bedrag moet je zelf opzij leggen.
 • Zijn er kosten verbonden aan mijn inschrijving bij KINOP?
  Nee. Inschrijven is gratis. Wanneer je aan de slag wilt gaan bij een gezin moet je een VOG (verklaring omtrent gedrag) aanvragen. Dit kost €33,85-. Daarnaast moet je EHBO certificaat halen, deze betalen wij voor je.
 • Wat is mijn uurtarief?
  Het uurtarief is minimaal €11,03 per uur. Dit is ongeacht het aantal kinderen dat aanwezig is. Meestal ligt het uurtarief hoger bij aanwezigheid van meerdere kinderen. Het uurtarief wordt in overleg bepaald maar is nooit lager dan €11,03.
 • Hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag als ik via KINOP werk?
  Ja.
 • Wat is het verschil tussen een gastouder en een nanny
  Gastouder biedt opvang in haar eigen huis. Nanny komt bij ouders thuis.
Wat nannies zeggen over ons: 

"Een geweldig goed georganiseerd bureau! Leuk en goed opgeleid personeel, ze staan voor je klaar als je ergens niet uit komt. Een dikke pluim, al acht jaar en nooit een probleem. Een vette 10!" – Janny

"Super goede service! Ze bieden super goede hulp als je ergens niet uit komt. Heel erg fijn, ik raad dit gastouderbureau iedereen aan. De klantenservice is echt top!" – Babette

"Jullie website is duidelijk, overzichtelijk en daardoor fijn om mee te werken of informatie te vinden!
Ik vind het héél fijn, prettig dat er altijd iemand bij de telefoon zit, en dus altijd iemand opneemt als je belt!
En dat je zo nodig terug gebeld wordt of een e-mail ontvangt!" – Shannon

bottom of page