top of page

Gastouder in Nieuw Vennep

Wijk: Steinen

Opvangdagen: Maandag t/m Zondag. Flexibele en 24 uurs opvang mogelijk

Opvangtijden: 07.00 tot 18.30 uur of 24 uurs opvang

Over Anuschka:

Anuschka is moeder van 2 volwassen kinderen waarvan alleen de jongste (24) nog thuis woont. Ze woont in een ruime eensgezinswoning met een grote tuin. Er zijn geen huisdieren en er wordt niet gerookt. MBO4 en HBO geschoold en inmiddels 25 jaar ervaring als zelfstandig gastouder.

 

Anuschka is rustig, consequent en gestructureerd. Haar flexibiliteit wordt door ouders zeer gewaardeerd. Ze houdt van een open en duidelijke communicatie. In overleg is veel mogelijk en ze zorgt voor opvang op maat. Ze houdt van een warme en gezellige opvang omgeving waar iedereen zich prettig voelt. Ze is een zeer betrouwbare en stabiele kracht die haar zaakjes goed op orde heeft. Anuschka heeft goede pedagogische kwaliteiten en schoolt zich regelmatig bij. Ze is VVE gecertificeerd.

 

De opvang:

In een kennismakingsgesprek met Anuschka merk u direct de enorme ervaring die zij heeft. Ze heeft een open houding en vertelt heel goed en duidelijk over hoe zij haar gastouderopvang vorm geeft. Ouders voelen zich hier heel prettig bij!

 

Anuschka heeft een hele bewuste keuze voor de gastouderopvang gemaakt die 25 jaar geleden nog in de kinderschoenen stond. Ze geniet van de lieve en lachende kinderen die elke dag bij haar komen. Een goede band opbouwen met het kind en de ouders is belangrijk voor haar en de basis voor een goede ontwikkeling voor uw kind. Er is veel persoonlijke aandacht voor ieder kind en ze is er ook altijd voor de ouders. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt voor een veilige speelomgeving.

 

Anuschka werkt met een vast dagprogramma en biedt allerlei activiteiten aan. Ze werkt met het VVE programma “Kiki, kansen voor kinderen” en haalt daar veel voldoening uit. Het is fijn om te zien dat de kinderen veel plezier beleven en in hun ontwikkeling vooruit gaan.  Ouders zijn vaak blij verrast als hun kind thuis komt met allerlei nieuwe woordjes of liedjes die het geleerd heeft. Trots laten ze aan papa en mama zien wat ze gedaan of gemaakt hebben. Opvang bij Anuschka is meer dan gezellig spelen....

 

Meer informatie over opvang bij de speelkameraadjes kunt u vinden op haar eigen website: www.despeelkameraadjes.nl

Foto Anuschka Visser.JPG
locatie foto Kiki programma.JPG
locatie foto Kiki programma 2.JPG
locatie foto speelgoed.JPG
locatie foto auto.JPG

Waarom kiezen voor gastouderopvang?

  • Kleinschalig opvang (maximaal 5 kinderen)

  • Eén vertrouwd gezicht

  • Unieke opvanglocatie

  • Gastouder is vaak flexibeler dan een kinderdagverblijf

  • Alleen betalen voor afgenomen uren 

  • Recht op kinderopvangtoeslag

Meer ontdekken over gastouderopvang

Waarom kiezen voor KINOP?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om onderstaande punten te bespreken:
- Opvangwensen
- Beschikbaarheid gastouder
- Kostenberekening
Contact en kennismaking is vrijblijvend. Je betaalt pas bureaukosten wanneer de opvang daadwerkelijk start. 
Contactpersoon
foto 2018.jpg

Hetty Kruit

06 41292200

haarlemmermeer@kinop.nl

Bedankt! Wij nemen contact met je op!

"Kinop is een fijn, vakkundig gastouderbureau. Kan het iedereen aanraden. Nemen de tijd voor je en zijn prettig in de omgang"

"Wij zijn niet voor niks bij kinop ingeschreven, we hebben ze eigenlijk nooit nodig maar dat zal komen doordat ze in het begin de tijd hebben genomen en ervaring hebben gebruikt om ons aan een goede aansluitend op onze wensen gastouder hebben gekoppeld.
Wij kregen het gevoel dat alles mogelijk was om onze wensen te doen uitkomen."

bottom of page