© 2015 KINOP 

Volg ons
  • Facebook-icon.png
Contactgegevens:
T: 024 378 93 48
E: info@kinop.nl
 

Nieuwsberichten

Overlevingszwemmen

Vanaf 6 maanden kunnen kinderen binnen een paar weken leren hoe ze zichzelf kunnen redden als in het water vallen. Heel erg belangrijk want verdrinking gebeurt het vaakst bij kinderen onder de 5 jaar!

 

Mijn zoontje (2,5 jr) heeft een cursus overlevingszwemmen gevolgd. Het heeft voor zowel moeder als zoon wat inspanning en doorzettingsvermogen gekost, maar het is de moeite waard geweest! Al in korte tijd zie je resultaat en doordat de lessen 1 op 1 zijn krijg je maatwerk en 100% aandacht. Een aanrader!

 

Bekijk de video en zie het eindresultaat van mijn zoontje!

Meer informatie over overlevingszwemmen: www.geborenzwemmers.nl

 

Veel kijkplezier.

Primavera

 

 

Wiegje

Er zijn zoveel wiegjes in allerlei stijlen te koop. Ze zijn mooi maar zijn ze ook praktisch?

Als aanstaande moeder heb je nog geen ervaring en let je minder op de praktische kant. Als je van plan bent je kindje een tijdje bij je te houden met slapen dan is het handig een bedje te nemen waar je jouw baby ook liggend vanuit je bed kunt zien. Denk aan een simpele wieg met spijlen aan de zijkant (zonder bekleding) of een co-slaap wiegje. Gemak in ruil voor design is zeer de moeite waard als dit betekent dat je 's nachts niet steeds hoeft op te staan om bij je kindje te checken of te voeden.

Leuke App's

Leuke app voor mama's (to be)!