© 2015 KINOP 

Volg ons
  • Facebook-icon.png
Contactgegevens:
T: 024 378 93 48
E: info@kinop.nl
 

Gezien in de
KINDEROPVANGWIJZER

ACTIE PAGINA

Heb je kinderen of zorg je regelmatig voor kinderen? Dan is deze cursus een ‘must’. Een ongeval zit nou eenmaal in een klein hoekje…

Bij gastouderbureau KINOP vinden wij dat ieder kind de beste zorg en aandacht verdient, niet alleen voor onze eigen klanten maar voor alle kinderen. Daarom bieden wij aan iedereen die de EHBO cursus wil volgen een korting aan van €15 je betaald dan voor de volledige cursus geen €90 maar €75.

Over de cursus:

 

De cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte dat je volgt via internet (e-learning) en binnen 30 dagen afsluit met een toets. Je leert o.a. door het bekijken van filmpjes met gesproken instructies en foto’s waarbij gesproken instructies worden gegeven. Ook maak je  interactieve toetsen.

 

Nadat de theorietoets is behaald, kun je je opgeven voor de praktijksessie. Dit doe je binnen 3 maanden na het behalen van de theorie. Tijdens de praktijksessie van 4 uur worden de belangrijkste EHBO behandelingen geoefend, zoals reanimatie en werk je met een AED (defibrillator).

 

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus en het actuele aanbod voor de praktijksessies kun je naar de website www.iedereenehbo.nl

Klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de cursus.